18.2 C
Pitești
19 mai 2024

A început Simfonia Lalelelor

A început Simfonia Lalelelor

Acum centrul Piteștiului este gazda Paradei florilor, tradiționala defilare a copiilor din școlile și grădinițele din Pitești, dar și a adulților, cu prilejul celui mai frumos festival al Piteștiului, Simfonia lalelelor.

Parada este transmisă LIVE pe pagina noastră de facebook

Începând cu ora 10.30, în sala Filarmonicii a avut loc reuniunea oficială festivă cu prilejul deschiderii festivalului. Numeroși și înalți oaspeți, atât din România, cât si din străinatate, ne onorează zilele acestea cu prezența lor. Este vorba de oaspeți din Olanda, din Iordania, din Grecia și Cipru, din orașul înfrățit cu Piteștiul, Kracujvac, din Chișinău și, bineînțeles din țară și din județ. Primarul Cristian Gentea le-a dat cuvântul oaspeților străini, care au transmis salutul lor, dar și dlui Dr.ing. Ilariu Isac, „părintele” Simfoniei Lalelelor, dlui Liviu Mușat, directorul ADR Muntenia, dnei Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii, dlui Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Arges, rectorilor celor două Universități din Pitești etc.

După Parada florilor, sarbătoarea se mută în Parcul Lunca Argeșului, iar la ora 16 va avea loc un simpozion știintific la Institutul Măracineni.

Vă așteptăm la toate manifestările prilejuite de cea de-a 47-a ediție a Simfoniei Lalelelor. Vezi mai jos programul complet.

PROGRAMUL COMPLET AL SIMFONIEI LALELELOR

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI