23.2 C
Pitești
21 iun. 2024

A început împodobirea brăduților

A început împodobirea brăduților

Așa cum v-am informat, Primăria Pitești a pus la dispoziția celor 53 de unități de învățâmânt din Pitești câte un brad de Crăciun, în ghiveci, brazi pe care i-a adus în Piața Primăriei. Aceștia vor fi împodobiți de copiii și cadrele didactice din respectivele unități și vor fi dăruiți câte unui copil din respectiva unitate, dintre cei care au probleme de sănătate sau financiare.

Elevii de la Școala Gimnazială I.L.Caragiale nu numai că l-au împodobobit, dar l-au și „personalizat”. Să se vadă și să se știe că este al unei școli de elită!

Ieri cursanții Școlii Populare de Arte au fost primii care au împodobit bradul lor. Cu ornamente făcute din lână și motive tradiționale.

Astăzi au venit mai multe grădinițe, școli și licee, în funcție de programul cursurior și de disponibilitate. Elevii de la Liceul Ion Cantacuzino au sosit cu cutiile pline de ornamente și au împodobit cu bucurie și cu pricepere bradul lor.

Nu a durat mult, și brăduțul a fost gata.

Și cadrele didactice de la Grădinița cu Program Prelungit Dumbrava Minunată și-au împodobit brăduțul cu ornamente realizate de copii.

Mai avem un brad împodobit, aparținând Școlii Gimnaziale Traian. Toți copiii s-au întrecut pe ei înșiși în împodobirea brazilor.

Încă un brăduț minunat întregește imaginea bucuriei în centrul Piteștiului datorită talentului și efortului cadrelor didactice la la Grădinița Castelul Magic.

Zilele următoare vor fi împodobiți toți brazii, va fi o imagine feerică. Abia așteptăm!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site