25.4 C
Pitești
13 apr. 2024

A început construcția Complexului Sportiv din Ștrand

A început construcția Complexului Sportiv din Ștrand

Au început lucrările în zona Costache Negri – Parcul Ștrand, în cadrul proiectului „Construire Complex Sportiv”

Proiectul finanțat de Ministerul Dezvoltării Locale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.” S.A. are o valoare totală de 3.226.917,53 lei fără TVA (3.840.031,86 lei cu TVA).

Execuția lucrărilor va fi asigurată de firma Colen Impex S.R.L. din Ploiești, iar durata de implementare este de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Complexul sportiv, destinat în special competițiilor sportive juvenile și antrenamentelor, va include un teren de fotbal de 35 x 45 m, o sală de recuperare sportivă, vestiare, o tribună acoperită cu 190 de locuri și amenajări exterioare pentru curte.

Tribunele vor fi realizate din confecții metalice, acoperite cu policarbonat rezistent la intemperii și la radiații UV, asigurând un spațiu confortabil pentru 190 de spectatori. Scaunele din tribună, de culoare violet, vor fi fixe și rezistente la uzură.

Primăria Municipiului Pitești subliniază importanța acestui proiect în dezvoltarea infrastructurii sportive locale, menit să sprijine activitățile sportive și competițiile din zonă.

《Anul acesta vom finaliza încă un complex sportiv destinat competițiilor și antrenamentelor sportive juvenile, într-un loc de agrement iubit de piteșteni: Parcul Ștrand. Teren de fotbal, sală de recuperare sportivă, vestiare, tribună acoperită cu 190 de locuri!

Cele peste 3 milioane de lei vin la Pitești tot din fonduri externe bugetului local, de la Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții.

Pentru că un oraș sănătos este un oraș în care tinerii fac sport, vă promit că nu vom rata niciun leu din tot ce poate fi obținut prin finanțări nerambursabile, pe această direcție!》, a transmis primarul Cristian Gentea.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI