30.5 C
Pitești
15 iul. 2024

A început Analogue Festival 2023

A început Analogue Festival 2023: trei zile de concerte și experiențe în mijlocul naturii: 25 – 27 august

Analogue Festival, ultimul festival major de muzică al verii 2023, vă așteaptă începând de azi, 25 august, pentru un weekend de muzică, jocuri și experiențe de entertainment în mijlocul naturii, pe platoul Făget de lângă Mioveni.

În cele trei zile de festival, pe scena principală a Analogue vor urca artiști români și internaționali: B.U.G. Mafia (cu un concert extraordinar, ce marchează 30 de ani de existență a formației), Delia (care va aduce pe scenă conceptul Rockadelia), John Newman, SelahSue, Subcarpați, TinieTempah, AsianDub Foundation, Kadebostany, Spike, Șatra B.E.N.Z., Vița de Vie, Byron, HVNDS, IDK, R.O.A., The Mono Jacks și Valeria Stoica.

Pe cea de-a două scenă vor urca artiști tineri aflați în plină ascensiune: 7 TearsAgo, AFFE, Andra Pierșinaru, Anuelli, CEDY, Clubhaus Studio, DJ BVMSE, DJ Dreurescu, DJ Huston, DJ Tibi, DJ Wanderlust, Ivana Costache, PawPawPGR Rareș, PRBLM KidGroșa, RickardoPriceless, Serotone și Trupa Rana.
Aceștia sunt următoarea generație de headlineri. Au fost selectați din peste 120 de aplicații ale unor tineri artiști la call-ul organizatorilor pentru un loc pe scena secundară a Analogue Festival. În premieră, trei dintre acești tineri artiști – Andra Pierșinaru, Trupa Rana și Clubhaus Studio – au fost ajuns în line-up. În urma exprimării preferințelor publicului, în ordinea celor mai multe interacțiuni cumulate cu fanii (comment, like, share) de pe Facebook și Instagram”, spune Alin Călinescu, managerul festivalului.

Jocuri pentru toate vârstele 

În cele trei zile de festival, între orele 14:00 și 18:00 cei prezenți vor putea lua parte la ateliere de stringart (tablouri pe lemn create prin răsucirea unui fir de ață sau lână în jurul cuielor de pe o scândură). La atelierul din incinta festivalului, participanții vor crea sigla Analogue pe o placă gigantică de lemn,cu dimensiunea de 2 m.

De asemenea, participanții de toate vârstele se vor bucura de jocuri gigant precum: Giant X&O, Giant Scrabble, Giant Domino, Giant Nu te supăra Frate, GiantBubbles, GiantTwister, Giant Corn Hole și GiantFour in a row, în timp ce copiii se vor distra cu facepainting, baloane modelabile, jocuri Hula Hoop, dar și… o cursă în saci. Pe lângă acestea, ei vor mai avea ocazia să experimenteze jocuri precum LadderToss sau un joc gigantic de aruncat la țintă.

Cum se face accesul la festival

Analogue Festival are loc pe un spațiu situat în mijlocul naturii, pe platoul Făget, aflat la circa 5 km de orașul Mioveni. Intrarea în spațiul festivalului se va face doar prin zona de acces general, pe baza unui bilet de acces valabil, care va fi înlocuit la intrare cu o brățară de acces.

Toți participanții trebuie să aibă asupra lor un act de identitate (buletin sau pașaport). Pentru condițiile specifice de acces, inclusiv lista echipamentelor audio-video și articolele personale care sunt permise sau nu, consultați regulamentul Analogue Festival, disponibil pe site-ul evenimentului.

Accesul minorilor la Analogue Festival este condiționat de prezența unui adult însoțitor, în cazul copiilor cu vârsta de până la 14 ani, respectiv de un acord scris semnat de părinte sau tutorele legal în cazul minorilor cu vârsta între 14 și 18 ani sau o declarație pe proprie răspundere, de asemenea semnată. Modelul de acord parental poate fi descărcat de pe site-ul Analogue Festival.

Orarul Analogue Festival:

Vineri 25 august: acces începând cu orele 14:00 până sâmbătă 26 august, ora 3:00
Sâmbătă 26 august: acces începând cu orele 12:00 până duminică 27 august, ora 3:00
Duminică 27 august: acces începând cu orele 12:00, până luni 28 august, ora 3:00

Cum se ajunge la Analogue Festival 

Pe durata festivalului, între Pitești și Mioveni și spațiul evenimentului va circula o cursă regulată de transport public. Punctele de plecare către locația festivalului sunt Ramada Hotel Pitești și Primăria Mioveni.

Orar și stații de plecare:
Vineri 25 august și sâmbătă 26 august:
Plecări:
16:00 de la Ramada Hotel Pitești
17:00 de la Primăria Mioveni
18:00 de la Primăria Mioveni
19:00 de la Primăria Mioveni
20:00 de la Primăria Mioveni

Retur:
23:00 către Primăria Mioveni
00:00 către Primăria Mioveni
01:00 către Primăria Mioveni
03:15 către Ramada Hotel Pitești

Duminică 27 august:
Plecări:
16:00 de la Ramada Hotel Pitești
17:00 de la Primăria Mioveni
18:00 de la Primăria Mioveni
19:00 de la Primăria Mioveni
20:00 de la Primăria Mioveni

Retur:
23:00 către Primăria Mioveni
00:00 către Primăria Mioveni
01:00 către Primăria Mioveni
01:30 către Ramada Hotel Pitești

Detalii despre bilete și abonamente 

În aceste zile, cei interesați mai au o ultimă ocazie de a achiziționa abonamente sau bilete la Analogue Festival, inclusiv online, pe platformele iabilet.ro, bilete.ro și analogue.ro.

Dacă abonamentele standard oferă doar acces la toate evenimentele din cadrul Festivalului, abonamentele VIP oferă acces la o zonă special amenajată cu baruri cu opțiuni premium de băutură și timp minim de așteptare.

Posesorii de abonamente VIP vor intra la festival printr-o intrare separată. Biletele de o zi garantează accesul la toate scenele Festivalului în ziua respectivă, începând din prima zi de la ora 14:00 (respectiv ora 12:00 în zilele de sâmbătă și duminică) până la ora 3:00 a zilei următoare.

La intrarea în Festival, participanții trebuie să prezinte biletul sau abonamentul, cartea de identitate sau certificatul de naștere al minorului, precum și, dacă este cazul, acordul parental sau declarația pe proprie răspundere a însoțitorului.

Vreme călduroasă în timpul zilei, foarte plăcută seara 

Spectatorii care vor ajunge la Analogue Festival vor avea parte de o vreme călduroasă și plină de soare, cu temperaturi așteptate de 33-35 de grade de vineri până duminică. Grație cadrului natural, departe de betonul din orașe, serile vor fi foarte plăcute, chiar răcoroase, cu temperaturi de circa 18 grade. Organizatorii fac apel la spectatori ca în timpul zilei să caute zonele umbrite și să se hidrateze, pentru a evita riscul de insolație.

Ediția 2023 a Analogue Festival este organizată de Centrul Cultural din Mioveni, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local al orașului Mioveni, în perioada 25-27 august, pe platoul Făget din Mioveni.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site