22.8 C
Pitești
15 iul. 2024

A fost înjunghiat în inimă

A fost înjunghiat în inimă

Un incident șocant a avut loc azi-noapte în Pitești, unde o persoană a fost înjunghiată în inimă. Incidentul s-a petrecut în cartierul Găvana din municipiul Pitești.

Din primele informații primite, victima a fost transportată în stare gravă la Spitalul Județean, unde a intrat de urgență în blocul operator.

Operațiune de succes la Spitalul Județean – bărbatul înjunghiat în inimă și ficat a supraviețuit intervenției chirurgicale

Din primele informații bărbatul înjunghiat în inimă și ficat a fost adus, în această noapte, la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Intervenția la care a fost supus a fost o reușită. Din echipa salvatoare a făcut parte singurul chirurg toracic din județ, dr. Alexandru Stoian.

Intervenția chirurgicală a reușit

În urma unui atac cu cuțitul, un bărbat a fost adus în această noapte la Spitalul Județean de Urgență Pitești, prezentând leziuni grave în inimă și ficat. Informațiile preliminare indică faptul că intervenția chirurgicală la care a fost supus pacientul s-a dovedit a fi o reușită.

Chirurgul, dr. Stoian Alexandru, a coordonat intervenția complexă menită să repare leziunile provocate de înjunghiere în zone atât de sensibile precum inima și ficatul. După ore de muncă intensivă, rezultatele intervenției au fost declarate un succes, iar bărbatul se află acum sub supraveghere medicală în cadrul unității spitalicești.

Anchetă a polițiștilor

Detaliile cu privire la circumstanțele atacului și identitatea victimei nu au fost încă făcute publice. Poliția și autoritățile competente au demarat o anchetă pentru a clarifica cauzele incidentului și pentru a lua măsurile corespunzătoare împotriva agresorului.

Rezultatul pozitiv al intervenției chirurgicale aduce o rază de speranță în tragedia care a avut loc și evidențiază importanța eforturilor prompte și expertizei medicale în salvarea vieților în situații de urgență.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site