15 C
Pitești
21 mart. 2023
spot_img

A fost găsit primarul de la Beleți Negrești

Cu puțin timp în urmă am aflat, pe surse, că primarul de la Beleți Negrești, dispărut de ieri seară, a fost identificat în zona Mall Pitești. El se afla pe malul râului Argeș, din spusele celui care a sesizat poliția, ar fi fost vădit cu intenția de a se îneca. Găsit într-o ușoară stare de hipotermie,  a fost preluat de polițiști și dus la spital, unde se află și în momentul de față, internat pentru fractură de claviculă (făcută în urma accidentului cu mașina).

După ce va primi îngrijirile necesare, el va fi dus la sediul Poliției Topoloveni, pentru audieri.
În funcție de ce se va dispune față de el, vă vom  putea transmite o informare oficială. În acest moment el nu este sub vreo măsură privativă de libertate, dar sunt polițiști la spital, pentru supraveghere. În momentul în care medicii vor putea să-l externeze, se va hotărî cu privire la acest lucru.

Ieri primarul Mihai Marin a provocat un accident cu mașina primăriei, pe raza județului Gorj, mașina fiind avariată, iar el rănit. În urma accidentului, a fost dus la spitalul din Târgu Jiu pentru suspiciune de fractură la umăr. De acolo, primarul Mihai Marin a plecat, pe propria răspundere, semnând în fișă că nu dorește internarea.

Comportamentul primarului ridică mari semne de întrebare, iar anchetatorii au multe de aflat. În primul rând, dacă el este cu siguranță autorul incendierii, dar toate suspiciunile merg spre această pistă. S-au găsit dosarele aruncate pe jos și focul a fost pus cu motorină. De asemenea, pe imaginile de pe camerele de supraveghere, s-a putut identifica faptul că a fost în zona primăriei în noaptea incendiului.

Cert e că primăria e arsă, mașina primăriei e zob și primarul umbla noaptea pe malul râului, „în stare ușor confuză”, după spusele medicului care l-a preluat.

Săptămâna trecută avusese loc un control la primărie, din partea corpului de control al Prefecturii și posibil să se fi descoperit nereguli. Nu există încă niște concluzii oficiale cu privire la rezultatele controlului și dacă primarul ar fi fost găsit vinovat de ceva, sunt numai speculații, dar lucrurile încep să se lege.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI