3.4 C
Pitești
04 mart. 2024

A fost dezbătut public proiectul de buget la Ștefănești

A fost dezbătut public proiectul de buget la Ștefănești

Astăzi, 31 ianuarie 2024, la Centrul Cultural Ștefănești a avut loc dezbaterea publică privind proiectul de buget local al orașului Ștefănești pe anul 2024 și prezentarea listei de investiții.

În cadrul întâlnirii de astăzi au fost prezenți cetățeni ai orașului Ștefănești, precum și o parte dintre consilierii locali. Împreună cu reprezentanții aparatului administrativ, primarul Nicolae Velcea a oferit răspunsuri și clarificări la întrebările care au fost adresate de cetățenii prezenți, privind bugetul și investițiile preconizate pentru acest an.

Prioritatea administrației publice locale este creșterea calității vieții în orașul Ștefănești prin investiții în educație, sănătate, infrastructură, mediu, transport în comun, spații verzi, asistență socială.

Primarul Velcea și-a făcut un deziderat din a dezvolta Ștefăneștiul cu fonduri nerambursabile, fie europene, fie de la bugetul de stat. Iată, ca exemplu, lista și valoarea proiectelor în derulare – peste 50 de milioane de lei:

Proiectul de buget poate fi consultat pe site-ul Primăriei Orașului Ștefănești, accesând următorul link: https://stefanesti-arges.ro/transparenta-decizionala/

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI