6.5 C
Pitești
21 feb. 2024

A fost „bătaie” pe tablourile lui Tiberiu…

În acorduri de vioară, culoarea de pe pânzele lui Tiberiu a căpătat un sens mai adânc. Și o a treia dimensiune – privirea, auzul, sufletul. Toți cei care s-au implicat în organizarea expoziției lui sunt oameni de suflet, pentru că nu se poate altfel în misiunea pe care ei și-au ales-o – aceea de a asista și a proteja oamenii cu nevoi speciale. Merită menționați dl. Marius Nicolaescu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, dna Iuliana Matei, directoarea DGASPC Argeș, dna Cornelia Mandu, purtător de cuvânt în cadrul aceleiași instituții, dna Mariana Cotenescu, consilier județean.

Tânărul Tiberiu Alin Iakab, dincolo de povestea sa de viață care impresionează pe oricine, este un artist în devenire. Zbaterea sa artistică scoate la iveală bucăți din sufletul lui însetat de frumos pe care le dăruiește privirii oamenilor. Oameni care au venit cu sufletul deschis la acest vernisaj și care nu au putut să plece fără un tablou. Felicitări tuturor!

Primărița comunei Mihăești, dna Crâmpiță Matei Andreea Iuliana, a cumpărat cel mai frumos tablou din expoziție, cu care se mândrește:

 

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI