3.4 C
Pitești
04 mart. 2024

A dansat la bal și… a murit

A dansat la bal și… a murit

Dragoș Bratu, un tânăr de 29 de ani din comuna Brăduleț, satul Galeș, și-a găsit sfârșitul, sâmbătă după miezul nopții, într-un mod tragic. Fără să aibă probleme de sănătate sau să fi suferit de inimă, pe neașteptate, a făcut infarct. Dansa alături de soția sa și de mai mulți consăteni, printre care și părinții săi, la balul de la Căminul Cultural din Brăduleț și dintr-o dată a căzut secerat la pământ.

Echipajul de pe Salvare nu l-a mai putut salva. Era prea târziu, inima îi fusese prinsă de gheara morții.

Dragoș și soția lui, Rebeca, aveau împreună un copil, o fetiță de până într-un anișor și urmau ca anul acesta, în august, să facă nunta. De Sf.Ion au sărbătorit ziua numelui, pentru că pe Dragoș îl chema și Ionuț. A fost ultima onomastică împreună.

Soția îi adresa atunci un mesaj plin de iubire: „La mulți ani, tati ❤️ Îți doresc să fii sănătos, să fii fericit alături de noi, îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru noi❤️. Lângă tine am învățat cum e să iubești cu adevărat, îți mulțumesc pentru toate clipele frumoase petrecute împreună😍, ești un tată extraordinar și sunt mândră de tine😍. Mulțumesc că faci partea din viața noastră!

Eu și pitica noastră te iubim cel mai mult.
La mulți ani, Ionuț al nostru ❤️❤️❤️”

O familie în care domnea pacea. O poveste de iubire care trebuia să fie cu bucurie. Care se baza pe sentimente frumoase. Un viitor care trebuia să fie „împreună”. Nu mai târziu decât în urmă cu două zile își transmiteau unul altuia, pe facebook, declarații de dragoste. „Te iubesc cel mai mult, sufletul meu!” „Același sentiment ți-l port și eu în suflet, de când te-am cunoscut!”, își scriau cei doi îndrăgostiți. Acum, toate visurile lor s-au năruit – într-o secundă.

„Îti dai seama? Noi jucam și moartea se uita la noi, pe care să ne ia!” 

Printre pasiunile sale se număra și dansul popular. La care chiar era bun. Ca și părinții săi, care erau sufletul petrecerilor. Dansul i-a adus fericire de-a lungul vieții, dar din păcate și moartea. Cu ce bucurie s-a prins în horă! Cu cât drag și voie bună a jucat toată seara, alături de cei dragi! Cu câtă plăcere aștepta an de an Balul Iordănitorilor, o tradiție în comuna lor!

„Dumnezeu să te ierte, soțul meu, ai plecat prea devreme de lângă noi, aveam planuri de viitor și uite că m-ai lăsat cu ochii în soare.
Să ai grijă de fata noastră și de mine de acolo de sus. Să ne veghezi și să ne protejezi de tot ce-i mai rău!
Te voi iubi toată viața mea și nu te voi uita niciodată!”

Dumnezeu să-l așeze de-a dreapta Lui! Condoleanțe familiei greu încercate! Tristă poveste.

 

Foto: facebook

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI