17.6 C
Pitești
23 sept. 2023

A cam plouat de Zilele Piteștiului

A cam plouat de „Zilele Piteștiului”

„Printre picături”, așa s-au desfășurat Zilele Piteștiului, vremea capricioasă stricându-le planurile autorităților locale, pregătite să ne ofere o suită de evenimente memorabile.

Așa că, pe perioade, piteștenii au ieșit la tricou și pantaloni scurți dimineață, pe un soare primăvăratic, iar duminică după amiază au fost nevoiți să-și ia umbrelele și să se îmbrace mai gros.

Chiar dacă cu norii negri deasupra, după ce plouase în câteva reprize, piteștenii au venit sâmbătă în număr mare la concertele The Motan și Andia, spectacolul fiind prezentat de Cosmina Pasărin.

Duminică, în jurul orei 16 a fost și o rafală de vânt puternic care aproape că i-a cam speriat pe curajoșii care veniseră în Lunca Argeșului la spectacolele în aer liber. Oricum micuții artiști de la Casa Studentului și Palatul Copiilor, care aveau programate spectacole la acea oră, și-au făcut treaba profesionist. Am remarcat-o pe talentata artistă Miruna Ioniță, care a cântat câteva piese de succes.

Zilele Piteștiului au fost o suită de manifestări culturale și sportive, desfășurate și în săli, nu numai în aer liber, așa că cei care au vrut să se bucure de dans, au avut Dansul florilor, la Sala Sporturilor, cei care au vrut să urmărească șah, au avut un simultan de șah al maestrului Pârligras precum și un Festival Național de șah (prima ediție!), cei care au vrut concerte au avut din plin, atât ale artiștilor locali – Filarmonica Pitești, Casa Studentului, Centrul Județean de Cultură și Arte, Palatul Copiilor, Centrul Cultural Pitești  – dar și nume sonore – The Motan și Andia. Așadar, o ediție reușită!

La mulți ani, Pitești! La mulți ani, piteșteni!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI