22.8 C
Pitești
15 iul. 2024

Traseiștii – purtători de virus

Câtă discrepanţă între vorbe şi fapte, câtă mizerie morală se ascunde în unii ,,cerşetori” de voturi, cu câtă lipsă de respect îl tratează pe alegător, cum debitează, în campania electorală cele mai aberante idei, cum te stropesc cu salivă apropiindu-se de tine părând că sunt trimişii Domnului pe pământ şi te ameţesc până te ia … Dracu’! Aceasta este atitudinea parveniţilor în politică, parveniți care abia acum îşi descoperă valoarea despre care nimeni, din neamul lui, nu avea cunoştinţă!

Nu ar fi o tragedie că individul s-a născut cu mult înaintea partidului, că veleităţile lui politice sunt rodul… ursitoarelor, că a terminat cocoşat un liceu de nivel mediu iar pentru facultate a prestat doar la casierie, dar să ajungi din lipitor de afişe formator de opinie este o prea mare jignire pentru cei care te cunosc.

Trăim o nouă formă de ocupaţie, cea din interior, al cărei vector îşi are originea, direcţia şi sensul în ,,gândirea” unui profesor de fizică moşit de USL (alianţa PSD-PNL) în timpul ,,codului portocaliu”, cod politic, normal! Cei mai mulţi dintre slujitorii lui Băsescu s-au ,,transferat” când acesta nu le-a mai oferit funcţii, la… Florica, devenind liberali cu ziua (Curat-murdar, coane Fănică!)

Într-o campanie electorală atipică, cu măşti care acopereau ,,rânjetul” minciunii, aceşti ,,rătăciţi” ne astupau timpanele cu promisiuni – fără penali în funcţii publice (ei, penalii!), fără pensii speciale, fără traseişti! A fost instituită starea excepţională – avioanele au rămas la sol, oamenii obligaţi să intre în casă la ore fixate arbitrar, traseistele trecute în şomaj, întreprinderi şi instituţii închise… Doar traseiştii au avut dezlegare, fiind chiar încurajaţi şi ajutaţi să migreze spre zona puterii !

Mi-a prezentat un prieten o secvenţă dintr-un filmuleţ publicitar (normalitate… vaccinând copiii) unde în ,,corala” liberală au apărut solişti surpriză – nişte directoraşi de şcoală, puşi de PSD (aşa se zice) care cântă la fel de fals ca şi până acum, doar pentru a rămâne pe funcţii – aceea de coordonatori de… formatori de… caractere! Halal caractere virusate! Aceşti traseişti, purtători de viruşi, supracontaminaţi, nu pot fi salvaţi nici de…

ANTIVIRUS

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site