24.3 C
Pitești
24 sept. 2023

Reabilitarea blocurilor se poate face prin fonduri europene

Sunt tot mai mulți piteșteni interesați de renovarea/anveloparea blocurilor din fonduri nerambursabile. La intâlnirile cu cetățenii, dar și cu administratorii și președinții asociațiilor de locatari, primarul Cristian Gentea a lansat invitația acestora de a se înscrie în programul prntru reabilitarea blocurilor.

《 Mă bucur să constat că întâlnirile cu cetățenii, prin reprezentanții asociațiilor de proprietari, dau roade!
Așa cum am informat în fiecare dintre cele 9 întâlniri din cartiere, în august s-a deschis a doua rundă de apel pentru proiecte de acest gen, prin MDLPA.
În acest moment sunt în evaluare proiectele din primul apel.
Din păcate, piteștenii au fost reticenți anul trecut.

Solicitați președinților dumneavoastră de asociații de proprietari, informații. Au deja, cei interesați, modelele de documente care trebuie completate!
Au primit modelul de adresă la întâlnirile pe care le-am avut în fiecare cartier. Cei care doresc și se hotărăsc să acceseze bani pentru reabilitare găsesc documentele la sediul primăriei, dar și pe site-ul nostru: https://www.primariapitesti.ro/informare-privind-renovarea-energetica-a-cladirilor-rezidentiale-multifamiliale-blocuri-de-locuinte-prin-accesarea-fondurilor-europene-aferente-pnrr-articol615.

Proiectele vor fi apoi depuse de către municipalitate, între 1 septembrie 2022, ora 10.00, și 31 octombrie 2022, ora 23.59, așa cum reiese din Ghidul specific.

Vă ținem la curent cu toate informațiile necesare!》, transmite primarul Cristian Gentea.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI