6.7 C
Pitești
05 mart. 2024

10 localități din Argeș vor avea gaze naturale

Comunicat PNL: 10 localități din Argeș vor avea gaze naturale

《 Eliminarea inechităților între mediul rural și cel urban, accesul la educație de calitate, la servicii medicale, la serviciile administrației centrale și locale, susținerea mediului de afaceri, investiții sustenabile, resursă umană bine pregătită pentru orice sector al economiei, așa înțelege PNL Argeș să dezvolte județul!

Ieri, 10 comune din Argeș, cu primari PNL, au primit finanțare de la Ministerul Dezvoltării pentru investiții în realizarea, extinderea și modernizarea infrastructurii de distribuție a gazelor naturale. Ministrul Adrian-Ioan Veștea și primarii localităților Albeștii de Argeș, Bârla, Dragoslavele, Poienarii de Muscel, Mioarele, Schitu Golești, Tigveni, Țițești, Suseni și Vlădești, respectiv domnii Băcioiu Ion, Miriță Vasile, Savu Gheorghe, Șerban Leonard, Șucu Gheorghe, Banzea Ion, Popa Gabriel, Smeu Constantin, Radu Doru, Gheorghe Voicu, au semnat contractele de finanțare. Toate proiectele sunt finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

PNL Argeș și-a stabilit ca obiectiv primordial progresul și prosperitatea tuturor comunităților din județ. Și nu ne abatem de la această cale.
Ieri, s-a mai făcut un pas înainte. M-am bucurat pentru fiecare contract semnat de primarii PNL Argeș cu ministrul Dezvoltării, domnul Adrian Veștea. Peste 57 de milioane de lei, prin Programul Anghel Saligny, vor fi direcționați pentru asigurarea de gaze naturale, în 10 comune argeșene. Valoarea totală a investițiilor depășește suma de 57 de milioane de lei.

Se asigură astfel un serviciu de bază indispensabil pentru vremurile actuale. Am încredere că foarte multe familii argeșene vor fi racordate cât mai curând la rețeaua de gaze.
Sunt lucruri pe care noi, liberalii argeșeni le facem pentru creșterea calității vieții. Promisiunile noastre devin realitate! Pentru că ne pasă și vrem să asigurăm un viitor mai bun pentru toți argeșenii!”, a declarat Alina Gorghiu, ministra Justiției și președinta PNL Argeș.》

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI