36.5 C
Pitești
20 iun. 2024

„Dotarea Liceului Tehnologic „Petre Ionescu Muscel” cu un laborator inteligent („SMART LAB”), în vederea creșterii calității procesului educațional”

Anunț de presă

privind începerea implementării proiectului intitulat

„DOTAREA LICEULUI TEHNOLOGIC „PETRE IONESCU MUSCEL” CU UN LABORATOR INTELIGENT („SMART LAB”), ÎN VEDEREA CREȘTERII CALITĂȚII PROCESULUI EDUCAȚIONAL”

la LICEUL TEHNOLOGIC „PETRE IONESCU MUSCEL”

din DOMNEȘTI, județul ARGEȘ

LICEUL TEHNOLOGIC „PETRE IONESCU MUSCEL” anunță începerea implementării proiectului intitulat DOTAREA LICEULUI TEHNOLOGIC „PETRE IONESCU MUSCEL” CU UN LABORATOR INTELIGENT („SMART LAB”), ÎN VEDEREA CREȘTERII CALITĂȚII PROCESULUI EDUCAȚIONAL” și având codul F-PNRR-SmartLabs-2023-1359.

Proiectul se va derula în perioada ianuarie 2024 – ianuarie 2025, are o valoare totală 351.209,46 lei și va fi finanțat integral printr-un ajutor financiar nerambursabil acordat în cadrul apelului de proiecte „Dotarea cu laboratoare inteligente a unităților de învățământ secundar superior, a palatelor și a cluburilor copiilor” din Planul Național de Redresare și Reziliență, Pilonul VI. Politici pentru Noua Generație, Componenta 15. Educație, Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației, Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ.

Obiectivele proiectului sunt:

  • Achiziționarea de echipamente și resurse digitale specifice trunchiului comun și competențe educaționale, inclusiv conectarea acestora la rețeaua de comunicații;
  • Achiziționarea serviciilor de instruire a cadrelor didactice pentru utilizarea echipamentelor aferente conceptului de laborator inteligent digital integrat prin 2 sesiuni de instruire;

Realizarea obiectivelor proiectului va avea un impact pozitiv asupra actului educațional, o învățare digitală de calitate și inovatoare fiind captivantă și interactivă, completând metodele tradiționale și oferind platforme de colaborare și de creare de cunoștințe.

Persoana de contact: prof. Ovidiu George NICUȚ

E-mail contact: nicut_ovidiu@yahoo.com

gsdomnesti@yahoo.com

 Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site